(Publicitate) Povestea liniilor de vesela Terra Porcelain

(Publicitate) Povestea liniilor de vesela Terra Porcelain

Liniile de vesela vin in diverse forme, marimi si materiale, fiecare dintre ele fiind folosite intr-un anumit tip de ansamblu si intr-o anumita servire. Dintre variantele de vesela utilizate in HoReCa, se poate aminti de linia de vesela restaurant Terra Porcelain. Aceasta varianta este rezistenta, are calitati deosebite, este cu un aspect frumos, iar clientii restaurantelor o adora. Daca te gandesti sa cumperi vesela noua pentru restaurant, iata povestea si avantajele liniei de vesela Terra Porcelain.

  • Povestea lor

Vesela Terra Porcelain de la Genware este o linie speciala, cu niste calitati deosebite. Ea este recomandata in mod special pentru folosirea in restaurante, baruri sau pub-uri. Este o vesela din portelan care este complet vitrificat si care are intarire si glazura speciala. Sunt toate coapte la temperaturi extrem de inalte, de 1320 de grade Celsius. Sunt frumoase si fiecare are un model unic, datorat glazurii si culorilor imbinate. 

  • Rezistenta mare

Ele sunt construite din materiale de calitate, iar procesul de coacere la temperatura inalta le da o rezistenta mare. Sunt calite in cuptor de doua ori pentru a fi crescuta aceasta rezistenta si pentru a putea sa fie utilizate in moduri diverse. De fapt, ele pot sa fie scoase direct din frigider si puse imediat in cuptor si nu vor pati absolut nimic. Calitatile lor in ceea ce priveste rezistenta vorbesc de la sine, neputandu-se ciobi usor. Acest lucru se intampla pentru ca au marginile bine construite, fiind intarite. Deci portelanul complet vitrificat calit de doua ori in cuptor cu margini bine realizate este rezistent si poate sa fie recomandat in orice restaurant pentru o utilizare de lunga durata in conditii optime de folosire. 

  • Depozitarea lor

Liniile de vesela Terra Porcelain sunt confectionate astfel ele sa fie suprapozabile. In acest fel ele devin usor de depozitat si pot sa ocupe un spatiu mai mic in bucatarie. Indiferent de modul de depozitare ele sunt rezistente si au protectie impotriva ciobirii usoare, deci vor rezista in cazul pozitionarii una peste alta. 

  • Protectie impotriva bacteriilor

Una dintre calitatile deosebite ale acestei linii de vesela este faptul ca are o protectie de igiena care inseamna si o protectie impotriva bacteriilor. Acest lucru se intampla pentru ca ele au rezistenta mare la temperaturi inalte si pentru ca sunt rezistente la socuri termice. De asemenea in acest proces de protectie antibacteriana are un efect si faptul ca nu poate sa patrunda usor apa, fiind complet vitrificate si foarte bine sigilate astfel. 

  • Culorile liniilor de servire Terra Porcelain

Culorile in care vin prezentate sunt diverse, potrivindu-se multor locatii ca stil si servire. Astfel ca le putem gasi in variante precum albastrul, negru, gri, bej, cupru cu aspect rustic, rose. Fiecare piesa realizata este complet diferita ca si culoare datorita prcesului de constructie. Astfel ca masa devine o opera de arta daca este bine pusa in valoare frumusetea farfuriilor, bolurilor sau platourilor Terra Porcelain. 

  • Recomandare pentru servire pentru vesela Terra Porcelain

Liniile Terra Porcelain pot sa fie utilizate in baruri, restaurante, locatii diverse de luat masa, chiar si catering, datorita rezistentei si frumusetii lor. Se pot ingriji bine si usor si au posibilitatea de a face parte din vesela de timp indelungat din cauza constructiei robuste pe care o au. Ele pot sa fie utilizate simple sau in completarea altor tipuri de vesela in functie de cerintele vizuale ale locului in care sunt puse. Pot sa fie si gatite feluri de mancare care vor fi servite direct din obiectul in sine. 

Pentru a cerceta in detaliu si a vedea liniile de servire Terra Porcelain, puteti sa accesati link-ul urmator: https://rosehome.ro/sectiune/vesela/portelan-si-ceramica/