(Publicitate) Fertilovit pentru persoanele care isi doresc copii

(Publicitate) Fertilovit pentru persoanele care isi doresc copii

Fertilovit pe care il poti cumpara din magazinul online Bioo.ro, furnizeaza organismului un set necesar de vitamine si minerale in timpul planificarii sarcinii si al conceptiei unui copil sanatos. Complexul include vitamine de inalta calitate, cum ar fi acidul folic, vitamina C cu eliberare sustinuta si alte oligoelemente importante care reduc efectul stresului oxidativ asupra corpului masculin si feminin, sustin fertilitatea masculina si feminina in timpul planificarii sarcinii si pregatirii pentru FIV sau ICSI. Fertilovit este un complex de vitamine pentru femeile si barbatii care doresc conceperea unui bebelus. Produsele Fertilovit contin o combinatie de vitamine si alte substante vitale, cum ar fi acidul folic (B9), zincul si seleniul, care contribuie la imbunatatirea calitatii spermei, a vitaminei C cu eliberare sustinuta, care protejeaza sperma de oxidarea si stresul daunator, precum si alte vitamine si substante minerale necesare organismului masculin si feminin.

Fertilovit F –PCOS pentru femei

Fertilovit F – PCOS combina un complex complet de vitamine si suplimente alimentare pentru purtarea unui fat si pregatirea pentru conceptie. Acest supliment alimentar permite femeilor sa-si pregateasca organismul pentru conceptie si sa-si optimizeze sistemul imunitar in timpul sarcinii. Complexul multivitaminic hraneste organele si tesuturile cu toate vitaminele si mineralele necesare, cu un continut ridicat de acid folic, si care este necesar pentru conceperea unui copil. Componenta principala a acidului folic, care apartine vitaminei B, este necesara unei femei pentru imbunatatirea fluxul sanguin, formarea sangelui si a diviziunii celulare, si, pentru dezvoltarea endingurilor nervoase in tubul fetal.

Pentru a imbunatati metabolismul in celulele eucariote (mitocondriile), in interiorul unei celule, medicamentul contine Coenzima Q10, care hraneste corpul cu energia cea mai importanta in timpul nasterii copilului si, de asemenea, in timpul alaptarii. Continutul de vitamine din grupa B (B-6, B-12, B-5) stabilizeaza procesul complet si continuu de diviziune celulara in corpul unei femei implicate in sinteza proteinelor, enzimelor, hemoglobinei si reducerea colesterolului si a lipidelor, rezultand acidul folic sub forma activa.

Fertilovit M Plus pentru barbati

Fertilovit M Plus poate fi cumparat din magazinul online Bioo.ro si este ideal pentru formarea complexului spermatic care are nevoie de un numar mare de diverse oligoelemente. Un rol important in procesul de formare a spermei este jucat de anumiti aminoacizi. Arginina este necesara pentru formarea de protamine, care ajuta celulele sa se aglomereze si astfel sa stabilizeze ADN-ul spermatozoizilor. In acelasi timp, arginina are o biodisponibilitate foarte scazuta.

Cu toate acestea, studiile au aratat ca utilizarea precursorului de arginina, aminoacidul L-citrulina, poate creste semnificativ nivelul de arginina din organism. Efectul suplimentar al acestor aminoacizi poate fi, de asemenea, exprimat prin faptul ca acestea promoveaza erectia masculina prin formarea unui mediator al oxidului nitric Pe baza acestor date, a fost dezvoltata o compozitie inovatoare a bioaditivelor biologic active pentru barbati: Fertilovit M plus.