(Publicitate) Ce spune despre tine poziția în care dormi

(Publicitate) Ce spune despre tine poziția în care dormi

Știai că poziția de dormit poate transmite multe informații importante despre personalitatea noastră? Explicația e simplă, când suntem treji ne controlăm gesturile și trăirile, în somn, însă, suntem vulnerabili și facem ceea ce ne dictează corpul!

Pozițiile de somn nu pot fi controlate. Unii dorm pe burtă, alții pe spate, alții într-o parte, fiecare are o poziție favorită în care se simte cel mai bine. Experții în limbajul trupului au studiat fenomenul și au ajuns la concluzia că poziția de dormit ne dezvăluie personalitatea. Iată ce spune despre tine poziția ta preferată de somn!

  1. Poziția pe burtă, cu mâinile în jurul pernei și capul într-o parte

Ești o persoană comunicativă, prietenoasă, organizată. Nu-ți plac situațiile extreme și nici criticile. Îți pasă de cei din jur și să fii în centrul atenției.

  1. Poziția pe spate cu ambele mâini în jurul pernei

Ești o persoană puternică, ai încredere în tine, ești curioasă, deschisă la nou, cu idei inovatoare și excentrice, uneori. Ești sociabilă și prietenoasă. Ții la familie și prieteni și ajuți necondiționat.

  1. Poziția ghemuit, pe o parte, cu genunchii ridicați la piept

Este cea mai comună poziție de somn, preferată în general de femei. Dacă obișnuiești să dormi așa ai personalitate nesigură, ești nehotărâtă și simți nevoia de protecție din exterior. Ești dură aparent, dar în interiorul tău se ascunde o persoană sensibilă, care are nevoie de multă afecțiune. Cel mai bine te simți în sânul familiei.

  1. Poziția pe spate, cu brațele întinse pe lângă corp

Ai o fire rezervată, introvertită. Țintești sus și îți atingi obiectivele, mai ales că ești organizată și știi exact ce și cât poți. Îți plac provocările și riscurile.

  1. Poziția pe o parte, cu brațele pe lângă corp

Îți plac oamenii și viața. Ești genul de persoană care râde cu gura până la urechi și-i place să se distreze. Muncești atât cât este nevoie să-ți asiguri minimul de confort. De multe ori, ești credulă și acorzi o prea mare atenție lucrurilor banale, neimportante pentru tine.

  1. Poziția pe o parte, cu ambele mâini întinse înainte

Ești o persoană extrovertită. Îți place să cunoști lume nouă și-ți faci foarte repede prieteni. De multe ori, ești cinică și asta îți cam dăunează, mai ales la locul de muncă. Sigură pe tine, reușești în tot ceea ce-ți propui.

Cea mai bună poziție de dormit este pe o saltea premium

Cele mai bune poziții de somn sunt pe spate, când toți mușchii sunt relaxați sau într-o parte, pentru o bună circulație a sângelui. Indiferent de poziția aleasă pentru somn, cea mai bună odihnă o vei avea pe o saltea de pat de calitate, cum sunt de exemplu saltelele de la Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor. Alege din oferta Magniflex o saltea care să se potrivească stilului tău de viață. De exemplu, Relano Neo este o saltea fermă cu proprietăți ortopedice excelente, cu fibre moi pentru o senzație delicată și moale. Centrul din spumă Elioform susține coloana vertebrală în poziția corectă și, în același timp, ameliorează tensiunea din mușchi și articulații. Materialul textil modern ajută la reglarea naturală a temperaturii corpului, oferind o senzație de răcoare în timpul verii și o senzație de căldură în timpul iernii. Pe o parte a husei sunt fibre moi care oferă o senzație delicată și moale.

Perna ortopedică este  o altă necesitate pentru asigurarea unui somn odihnitor. Poți opta pentru una dintre pernele Magniflex, de o calitate excepțională, cu formă anatomică sau ortopedică, din 100% spumă cu memorie HD, spumă gel, spumă Mallow.