(Publicitate) 5 metode eficiente de relaxare la tine acasă

(Publicitate) 5 metode eficiente de relaxare la tine acasă

E weekend și nu ia chef să ieși din casă pentru nimic în lume. Vrei să lenevești pe canapea sau în patul tău confortabil și să-ți reîncarci bateriile cu energie pentru o nouă săptămână de lucru, în intimitatea căminului tău? Iată 5 metode perfecte de relaxare la tine acasă!

1.Nu te da jos din pat și lenevește între perne toată ziua

Ce poate fi mai relaxant decât să te trezești, să ciugulești ceva de mâncare la bucătărie și apoi să revii în pat, pe a ta saltea confortabilă de acasă și să lenevești în continuare, să readormi chiar și să-ți reîncarci cu energie organismul epuizat după o săptămână plină de activități. Dacă nu ai o saltea bună de pat, e timpul să-ți alegi una din oferta celor de la Magniflex, lider de top pe piața saltelelor din Italia. Dacă ești genul căreia îi place să doarmă până târziu și să-și petreacă mult timp în intimitatea căminului său atunci musai ar trebui să ai o saltea de pat cu spumă de memorie. De exemplu, Terra Dual este una dintre saltelele cu tehnologia Dual Core, ceea ce înseamnă că se combină din două niveluri de fermitate într-o singură saltea. Spuma cu memorie HD ușurează tensiunea și garantează un confort maxim, iar materialul textil cu fibrele de bambus asigură un mediu igienic, pentru fluxul de aer constant. 

Și calitatea pernelor contează, așa că odată cu salteaua, comandă și perna potrivită stilului tău de viață. O bună alegere este perna ortopedică. De exemplu, Virtuoso PILLOW este o pernă moale și confortabilă care oferă un mare sprijin pentru cap și dă un somn liniștit. Miezul este realizat din spumă Malva – cu extract din planta Malva care are proprietăți anti-inflamatorii, de calmare și care aduce beneficii pentru sistemul nervos.

Cu perna și salteaua potrivite poți sta liniștită toată ziua în pat la televizor, moțăind sau citind o carte!

2.O baie fierbinte, cu multă spumă te revigorează

Atunci când te simți lipsită de energie, fă o baie cu cada plină cu apă fierbinte și multă spumă. Mai poți adăuga uleiuri aromate cum ar fi cel de trandafiri sau de levănțică, ori un pumn cu sare de baie. Savurează această baie timp de 10-15 minute, apoi ieși și îmbracă-te cu un halat de prosop. La scurt timp, te vei simți relaxată și vei avea un cu totul alt tonus.

3.Gătește după pofta inimii

Simplul fapt de a găti este pentru unele persoane extrem de relaxant. Procesul în sine de a tăia și amesteca ingredientele te eliberează de stresul de peste zi sau din săptămâna ce tocmai a trecut. Iar când preparatul iese după pofta inimii, atunci chiar că n-ai pierdut timpul degeaba.

4.Invită-ți prietenii pe la tine

Tu nu vrei să ieși din casă, dar îi poți face pe alții, invitându-i la tine. Cu simple gustări cumpărate din comerț ori comandate și niște cărți de joc poți petrece o după-amiază sau o seară minunată cu prietenii. Puteți face planuri pentru viitoarele ieșiri în oraș sau vacanțe.

5.Pune-ți în practică hobby-ul preferat

Îți place să pictezi sau să lucrezi cu andrelele ori să confecționezi diverse obiecte? Indiferent de pasiunea pe care o ai, aceasta nu poate fi pentru tine decât o oază de relaxare. Profită de intimitatea căminului tău și dă frâu liber imaginației tale!