Proconsul este prima trupă din România care face vlogging

Proconsul este prima trupă din România care face vlogging

Trupa Proconsul aniversează 17 ani de activitate și cu această ocazie s-a gândit să le ofere ceva deosebit fanilor. Vlogul #ProcoVlog este un mini-serial ale cărui episoade apar în fiecare vineri.

 

Primul episod #ProcoVlog a fost lansat pe 28 aprilie, iar pe 13 mai a fost deja episodul al treilea. Trupa, cu ajutorul lui Emi, care face parte din echipa Proconsul, producător și sunetist al formației, cel care face filmările și montajul și care are propriul lui vlog, TCC’s VLOG, pregătește deja episodul al patrulea. Fiecare dintre acestea sunt publicate în fiecare vineri de la ora 10:00, pe contul lor de YouTube, dar și pe pagina de Facebook a trupei.

„Adriana Șandru, cea cu care lucrăm pe partea de comunicare online, ne-a zis într-o zi că ea ne-ar vedea într-un vlog. Ne-a povestit ce înseamnă, dar și că poate fi foarte distractiv, așa că am zis:
Hai să facem asta! Am avut de ales între a ne distra și a nu ne distra. Am ales să ne distrăm! Să muncim într-un mod plăcut, pentru că oricum stăm foarte mult la studio.”, a declarat BODO.

„Vin oricum foarte multe întrebări de la oameni, care sunt curioși cum arată viața artiștilor dincolo de scenă, așa că ne-am gândit că #ProcoVlog va fi bine primit. Prin acest vlog, fanii și prietenii noștri pot fi cumva alături de noi, în Bârlog, așa cum am poreclit studioul de înregistrări.”, a adăugat și Dragoș Dincă.

Proconsul a devenit astfel prima trupă din România, care face vlogging. Băieții lucrează și la alte proiecte pentru online, dar și la o piesă care va fi lansată în curând. Lansarea oficială a vlogului a avut loc în cadrul concertului Proconsul – Duete, susținut pe 7 mai, alături de Alexandra Ușurelu, Adi Despot, AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion și Gabi Balint.

Credit foto: Facebook