Problemele se țin scai de Shakira. A fost nevoită să-și anuleze concertele. Are mari probleme de sănătate

 Shakira recunoaște că a fost o perioadă cumplită în viața ei când abia avea ce să mănânce

Shakira s-a pregătit intens pentru lansarea noului ei album, însă aceasta a fost nevoită să-și amâne o parte din concertele din turneul e mondial El Dorado din cauza unor probleme de sănătate.

 

După ce a ținut primele pagini ale ziarelor din cauza zvonurilor că ea și Gerard Pique s-ar fi pregătit de divorț, columbianca are acum alte probleme. Aceasta are mari probleme de sănătate. Mai exact, are probleme serioase la corzile vocale.

„Ne pare rău să anunțăm amânarea datelor din El Dorado World Tour, programate inițial pe 10 și 11 noiembrie la Paris, pe 12 noiembrie la Anvers și pe 14 noiembrie la Amsterdam, la ordinele medicului artistei, în condițiile în care aceasta se recuperează încă după o problemă la nivelul corzilor vocale”, informează comunicatul organizatorilor.

Citește și: Cea mai sfâșietoare experiență. Andra nu s-a mai putut abține și a început să plângă. O fetiță a emoționat-o până la lacrimi: „Mi-a sfâșiat inima…”

Implicată în scandalul Paradise Papers

Mai mult, numele cântăreței a fost citat în scandalul Paradise Papers, documente ce au dezvăluit mecanismele de optimizare fiscală de care beneficiază unele dintre cele mai influente celebrități și companii mondiale.

Shakira, care locuiește la Barcelona cu partenerul ei de viață, fotbalistul Gerard Pique, are domiciliul fiscal în Bahamas și ar fi transferat în Malta și Luxemburg, două țări cu rate de impozitare deosebit de scăzute, drepturile sale de autor — în valoare de circa 31,6 milioane d euro.

Citește și: