Prizonierul iubirii de Sandra Brown, frumoasa exotică și arhitectul

Prizonierul iubirii de Sandra Brown

Lui Scot Ritland, inginer și arhitect bine ancorat cu picioarele pe pământ, nu i-ar fi trecut niciodată prin cap că ar putea fi răpit… de o femeie cu niște ochi electrizant de albaștri. Dar când îi înțelege motivele, Scout nu mai are nicio scăpare și devine prizonierul iubirii.

Cu părul negru și priviri arogante, arhitectul Scout Ritland este genul de bărbat care se descurcî în orice situație. Chantal duPont ar trebui să-și dea seama, mai ales că are o experiență bogată în relații. Are la activ mai mulți iubiți decât mulți ar putea număra, dar doar unul i-a frânt inima.

Citește și: Muzica iubirii și miraculoasa frecvență 528 hz

Prizonierul iubirii e pus la treabă

După ce termină de construit o stațiune de lux pe o insulă exotică, Scout e pregătit să se întoarcă în Boston pentru a se căsători cu logodnica lui. Totuși, el ajunge să fie prizonierul iubirii. Este prins în mreje de o femeie enigmatică, brunetă cu ochi verzi, cu origini franceze și polineziene. Figura ei exotică și fermecătoare îl face să-și schimbe planurile. Doar pentru o scurtă vreme, desigur.

Chantal este, însă, o femeie pragmatică. Are gânduri foarte clare despre ce va face prizonierul iubirii sale. Are nevoie de tânărul arhitect pentru a construi un pod oamenilor de pe îndepărtata, dar pitoreasca Parish Island, locul său de baștină. Însă pe măsură ce proiectul progresează, scânteile se aprind periculos între cei doi. După ce-și termină treaba, Scout se întoarce în civilizație și la viitoarea mireasă, dar oare cum ar putea să uite clipele fierbinți pe care le-a petrecut pe insulă, ca prizonier al iubirii?

Citește Prizonierul iubirii de Sandra Brown. Cartea apare vineri, 13 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și:

Ce cărți romantice pline de căldură și savoare sosesc în luna decembrie!