Chopra, câştigătoare, în anul 2000, a titlului de Miss World şi devenită o celebritate a Hollywood-ului şi Bollywood-ului, şi Jonas, în vârstă de 26 de ani, ocupă prima poziţie în topul celor mai bine bine îmbrăcate vedete, clasament realizat anual de prestigioasa publicație.

Priyanka Chopra si Nick Jonas, intr-o zi obisnuitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nici urmă de prinți sau prințese

În top au mai fost incluşi actorul Billy Porter, jucătoarea de tenis Serena Williams, dar şi vedete consacrate pentru stilul lor vestimentar, precum Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Celine Dion.

„Aceasta este pentru prima dată când avem un bărbat sau un cuplu pe prima poziţie a topului celor mai bine îmbrăcate vedete. Chiar am simţit că cei doi au meritat să ajungă aici”, a declarat Andrea Lavinthal, unul dintre managerii revistei People.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2018. Au avut nu una, ci două nunți, atât în India, cât și în America.

Chopra este prima vedetă de origine indiană care a primit un rol principal într-un serial american, aceasta făcând parte din distribuţia seriei „Quantico”.

Anul trecut, prima poziţie în acest top a fost ocupată de ducesa de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii. Anul acesta, însă, americanca, fostă actriță, nu a mai prins nicio poziție din acest clasament. Cât despre Kate Middleton, o obișnuită a acestui top cu ani în urmă, și ea a fost uitată.

Vezi și Surpriză totală! Ea a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată femeie din 2018 de către revista People!

Citește și: