Și ei sunt oameni normali?! Obiceiul deloc regal pe care îl au prințul William și Kate Middleton, în spatele ușilor închise

printul William si Kate comanda fast-food la palat

Chiar dacă locuiesc la Palat și sunt înconjurați de personal, prințul William și Kate Middleton îndrăznesc să trăiască, măcar din când în când, ca niște oameni 'normali'.

Au și ei slăbiciunile lor, inclusiv de ordin gastronomic. Și chiar dacă pentru ei gătesc cei mai buni și calificați bucătari, tot simt nevoia de o pizza neaoșă, 'pentru muritori', din când în când.

Și atunci, sub anonimat, comandă. E drept, adresa de livrare nu e la palat, ci în altă parte, de unde un angajat de-ai lor merge să culeagă comanda.

'Nu prea mă descurc cu mâncarea picantă'

Întrebați dacă au voie să comande mâncare, ducele și ducesa de Cambridge, invitați într-o emisiune radiofonică la BBC, au replicat imediat. 'Absolut! Este foarte impotrant pentru noi!'.

Mai mult, Kate a recunoscut că nu prea se descurcă să gătească mâncare picantă. 'E o adevărată provocare să fac pizza sau curry. Nu prea mă descurc cu mâncarea picantă'.

Atunci, William a intervenit, exăplicând: 'Nu o comandăm de obicei direct la palat. Mergem și o luăm. Nu noi'.

Nu doar Kate și William au această slăbiciune. Însăși regina, așa tradiționlistă cum e, comandă mâncare în vacanță, când e pe domeniul de la Balmoral, în Scoția, unde deține un palat. Asta, chiar dacă este mereu înconjurată de o armată de bucătari care îsi cunosc foarte bine meseria.

Vezi și Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă. E însărcinată? Detaliul care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă vine deja al patrulea copil

Citește și: