Noi fotografii cu prințul Louis, de ziua lui! Seamănă leit cu fratele și tatăl său

printul louis la un an

De ziua prințului Louis, mezinul familiei regale britanice, părinții săi, prințul William și Kate Middleton, au făcut publice trei fotografii cu acesta.

Azi, 23 aprilie, fratele prințului George și al prințesei Charlotte, a împlinit un an. Un an în care a crescut foarte frumos, după cum se poate vedea din instantaneele realizate chiar de mama sa, ducesa de Cambridge.

Îmbujurat și cu doi dinți care stau să iasă, prințul Louis amintește perfect de George, întâiul născut de Kate, dar și de prințul William, când avea aceeași vârstă.

Fotografiile au fost realizate luna aceasta în curtea casei familiei, în Norfolk. Fundalul este de un verde crud, iar instantaneele trădează faptul că ducesa de Cambridge chiar stăpânește arta fotografiei.

De altfel, Kate Middleton preferă să-și fotografieze singură copiii, chiar dacă are la dispoziție un fotograf profesionist.

Ultima oară când prințul Louis a fost văzut a fost în felicitarea de Craciun a familiei.

Mesajul adorabil venit din partea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle

De ziua prințului Louis, Harry și Meghan au ținut să-l felicite inclusiv online, pe contul lor de Instagram.

I-au transmis 'La mulți ani' și toată dragostea lor, incluzând în mesaj emoticoane cu baloane și un tort. Au încheiat mesajul jucăuș, cu simboluri ce sugerează săruturi și îmbrățișări.

Vezi și Imagini adorabile cu prințul Louis! Nu au mai fost văzute până acum

Citește și: