Prințul Louis calcă pe urmele lui George și Charlotte. E născut să fie vedetă! Iată-l cum s-a prezentat în fața mulțimii. A salutat ca un profesionist! | GALERIE FOTO

printul Louis a salutat multimea

În weekend, întreg regatul a celebrat-o pe regină. Iar de la eveniment nu puteau lipsi prințul William, soția lui, Kate, și cei trei copii ai lor.

Însă de departe atracția a fost prințul Louis. Copia fidelă a fratelui său mai mare, acesta îi seamănă însă mai degrabă surorii sale, când vine vorba de personalitate.

Nu doar că nu s-a speriat de mulțime, dar a făcut cu mâna ca un profesionist, notează în extaz presa britanică.

În fiecare an, ziua de naștere a reginei Elisabeta a II-a este sărbătorită de două ori, conform tradiției regale, o dată în ziua oficială în care Suverana s-a născut, 21 aprilie, iar a doua oară prin parada denumită „Trooping the Colour'.

Ca în fiecare an, a fost spectacol la Londra, unde au avut loc parade militare și spectacole aeriene în cinstea reginei. Prințul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, a fost pur și simplu fascinat de avioane, stând doar cu ochii pe cer și salutându-le în repetate rânduri.

Prințul Louis a apărut și la balconul regal, unde s-a achitat cu brio de misiunea de a saluta mulțumea. A fost primul său salut oficial, iar misiunea a fost îndeplinită cum nu se putea mai bine.

Kate, apariție ireproșabilă

În afară de Louis, ochii au mai fost ațintiți și pe Kate Middleton, care a arătat ireproșabil. Mamă a trei copii, aceasta arată aproape nepământean, ar spune unii, și nu ar greși foarte mult. Într-un costum deschis la culoare și pălărie, Kate a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că prințul William nu putea face o alegere mai bună.

Vezi și Fotografii identice, făcute la 64 de ani distanță: prințul George chiar seamănă cu bunicul său, prințul Charles!

Citește și: