Prințul Harry și Meghan Markle vor să adopte mai mulți copii

Harry Meghan Markle vacanta

Prințul Harry și Meghan Markle vor să adopte mai mulți copii. Deși abia se pregătesc de nuntă, cei doi au planuri mari de viitor. Ei vor să-și întemeieze o familie numeroasă, urmând exemplul celebrei actrițe Angelina Jolie. 

 

Roșcovanul familiei regale și actrița americană  au vizitat,  vineri, Belfastul, iar în timpul vizitei, frumoasa brunetă a dezvăluit că ea și Harry vor să-și întemeieze o familie cât mai repede cu putință. Însă tabloidul american National Enquirer anunță că cei doi au planuri mari și vor să adopte mai mulți copii, de diferite naționalități, pentru a urma exemplul Angelinei Jolie.

„Vor să-și întemeieze o familie mare și fericită cât mai repede cu putință, atât cu copii biologici, cât și cu copii adoptați. Vor să urmeze exemplul Angelinei ”, a declarat o sursă de la palat pentru revista menționată.

Citește și: Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, colaborare inedită cu Inna! Unde vor putea fi urmăriți actorul și celebra româncă

Meghan Markle și prințul Harry își vor petrece luna de miere în Botswana

„Harry și Meg deja se gândesc la bebeluși și speră ca Meghan să rămână însărcinată în luna lor de miere”, a mai adăugat sursa. Actrița din serialul „Suits” se pare că este o mare admiratoare a Angelinei Jolie și vrea să adopte, iar Harry a fost încântat de ideea logodnicei sale. „El este foarte încântat și entuziasmat”, a mai spus sursa.

 

Meghan Markle și prințul Harry își vor petrece luna de miere în Botswana, unde cuplul și-a celebrat și prima aniversare, scriu mai multe publicații britanice. Destinația e una potrivită din multe puncte de vedere, inclusiv pentru faptul că acolo paparazzii nu vor putea fi pe urmele lor și vor putea să se bucure la maximum de intimitate.

Citește și:

Loading...