Lui Meghan Markle îi e foarte dor de casă, așa că, în sfârșit, a decis

printul Harry si Meghan Markle se muta in California

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan Markle, îşi caută o locuinţă în Malibu, statul american California. Motivul: ducesei de Sussex îi este foarte dor de casă, spun apropiații acesteia.

Aceștia şi-au restrâns deja căutările la Malibu. Edmund Fry, propietarul unei cafenele din Los Angeles şi un apropiat al lui Meghan, a declarat pentru presa americană. „O cunosc pe Meghan şi ştiu că îi este dor de Los Angeles, oraş în care s-a născut şi a crescut”.

Malibu este o zonă preferată a vedetelor, Kim Kardashian, Jennifer Aniston şi Leonardo DiCaprio numărându-se printre celebrităţile care deţin o casă acolo.

Cei doi, care locuiesc cu copilul lor în Windsor, Marea Britanie, se pregătesc deja să se mute, Los Angeles fiind în fruntea listei de priorităţi.

Nu este prima dată când se vorbeşte de dorinţa lui Meghan Markle de a se întoarce în oraşul în care s-a născut. Recent, o sursă apropiată ducesei de Sussex declara că „la urma urmei, Meghan este o fată din California'. În această zonă ea 'ar putea respira în voie, să aibă o mai mare libertate, independenţă şi control asupra vieţii sale ….”.

Cumpărarea unei case în California nu este singurul proiect de viitor al ducilor de Sussex. În următoarele săptămâni ei vor pleca împreună cu fiul lor, Archie, într-o călătorie în Africa.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a şi-a exprimat emoţia pe care i-o produce apropiata vizită în Africa de Sud. „Peste câteva săptămâni, familia noastră va realiza primul său turneu oficial în Africa, o parte a lumii care a fost cea de-a doua mea casă în ultimele două decenii”, a scris Harry pe contul său de socializare.

În cadrul voiajului lor, cei trei membri au familiei regale britanice vor vizita, în afară de Africa de Sud, Malawi, Angola şi Botswana.

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au călătorit frecvent în Africa şi sunt amândoi implicaţi în eforturi de protejare a florei şi faunei de pe continent. Harry este şi patronul unei organizaţii caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Vezi și Un nou scandal în familia regală. Meghan Markle, atacată iar de tatăl ei. Și-a jignit public fiica. Ce urât vorbește despre ea

Citește și: