Prinţul Harry şi Meghan Markle, casă de 13.000.000 $ în Los Angeles. Cu cine vor locui ducii de Sussex   

Meghan markle, imbracata in geaca sotului

Meghan Markle și prințul Harry par să fie foarte fericiți în SUA. Cei doi și-au găsit chiar și o casă de vis. Au pus ochii pe o vilă în valoare de 13 milioane de dolari în Los Angeles,  California, pe malul oceanului, ce îi aparține lui Steve Chasman, producătorul seriei „Fast and furios'. Steve îi vecini pe Tom Hanks și Ben Affleck, iar celebrul producător a scos-o recent la vânzare.

 

 

Vila de lux are şase dormitoare, cinci băi, piscină, o bucătărie mare albă,  terasă şi sală de cinema. Însă, ceea ce i-a plăcut cel mai tare lui Meghan e faptul că pe proprietate se află şi o casă de oaspeţi, care va fi perfectă pentru a locui în ea mama ei, Doria Ragland( 63 de ani), care îi va ajuta pe ducii de Sussex cu creșterea micuțului Archie.

 

„După ce carantina și izolarea vor fi ridicate, Harry și Meghan vor să se mute, iar Doria  este inclusă în planul lor. Cu toate acestea, ea este extrem de independentă și nu vrea să stea în spațiul lor. Doria va avea casă, o anexă a vilei', a declart o sursă pentru The Sun.

Luxoasa vilă are vedere la ocean și o grădină frumoasă. Până la ridicarea  restricților, Meghan și Harry locuiesc în casă din LA, aflată în apropiere de cea a lui Elton John, cu care sunt  buni prieteni.

De când s-au mutat în Los Angeles, ducii de Sussex au fost în atenția presei, ei fiind surprinși în timp ce împărețeau  mâncare rezidenţilor bolnavi cronici din zona West Hollywood din Los Angeles.

FOTO: Profimedia

Citește și: