Prințul Harry și Meghan Markle au uimit cu o nouă apariție publică! Ce au observat fanii imediat la celebra actriță

Prințul Harry și Meghan Markle au uimit cu o nouă apariție publică! Ce au observat fanii imediat la celebra actriță

Prințul Harry și Meghan Markle  nu s-au căsătorit încă, dar celebra actriță americană se comportă deja ca o prințesă. Cel puțin așa spun fanii acesteia, după prima apariție oficială a cuplului pe anul acesta.

 

Actrița și prințul Harry au mers în vizită la un post de radio din Brixton, iar Meghan a reușit să impresioneze pe toată lumea. Deși nunta ei cu prințul Harry va avea loc abia pe 19 mai, se pare că antrenamentele pentru a deveni prințesă sau ducesă dau deja rezultate. A fost pentru prima dată când starul din „Suits” a folosit salutul prințeselor. Mai exact, a făcut că încet cu mâna dreaptă spre public. În plus, se  pare că actriței americane îi priește la palat, ea fiind toată numai un zâmbet.

Ca de fiecare dată, Harry și Meghan au apărut din nou ținându-se de mână, încălcând astfel din nou protocolul.

 

Meghan a anunțat, spre dezamăgirea faniilor, că și-a închis toate conturile de pe rețelele sociale, iar de acum încolo se va concentra doar pe activitățile caritabile ale casei regale. Vedeta americană s-a mutat deja la Londra și locuiește cu mezinul familiei regale într-o aripă a palatului Kensington.

Citește și:

Loading...