Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică o nouă fotografie cu Archie! Mesajul lor de ziua prințului Charles arată de ce lumea îi iubește mai mult decât pe prințul William și Kate Middleton

noua fotografie cu Archie

Din 2011, când prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit, întreaga lume a stat cu ochii pe cei doi. De când însă americanca Meghan Markle a intrat în peisaj, sub lupă a intrat mezinul prințului Charles, Harry, și noua lui soție. Iar de când cei doi au devenit părinți, capitalul lor de imagine a crescut și mai mult.

Conștienți de această situație, prințul William și Kate Middleton s-au grăbit să-l felicite pe prințul Charles, care împlinește mâine, 15 noiembrie, 71 de ani, încă de azi, postând pe un cont de socializare o fotografie cu prințul Louis și bunicul său, prințul de Wales. Au procedat astfel, cel mai probabil, pentru a mai câștiga ceva la capitolul imagine.

 

View this post on Instagram

 

? Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! ? @chrisjacksongetty / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

La nici jumătate de oră de la postare, și prințul Harry și Meghan Markle au postat pe un cont de social media o fotografie în care poate fi văzut micul Archie și bunicul său, prințul Charles. Cei doi îi urează prințului Charles 'La mulți ani'.

Însă, spre deosebire de mesajul sec al prințului William și al soției sale, 'Îi urăm o zi de naștere fericită prințului Țării Galilor!', cel trimis de Harry și Meghan oglindește afecțiunea. 'La mulți ani Alteței sale prințului de Wales, sir, tată și bunic'. În plus, la sfârșitul mesajului sunt folosite prescurtări ce sugerează familiaritatea și afecțiunea, dragostea, față de prințul Charles, ba chiar și un emoticon cu un tort.

Prin urmare, chiar dacă au postat mesajul după William și Kate, Harry și Meghan sunt adevărații câștigători din această subtilă confruntare.

Archie a împlinit luna trecută 6 luni, iar fotografia aleasă de Harry și Meghan este chiar de la botezul său, din iulie, care a avut loc într-o capelă privată a Castelului Windsor. Archie este al șaptelea în ordinea succesiunii tronului.

Vezi și Kate Middleton și prințul William, omagiu special pentru prințul Charles, de ziua lui

Citește și: