Cea mai bună dovadă că prințul Harry și Meghan Markle sunt prieteni la cataramă cu George Clooney și soția

printul Harry si Meghan au fost la sotii Clooney acasa

După o perioadă obositoare, plină de evenimente și chiar scandaluri, prințul Harry și Meghan Markle se află într-o binemeritată vacanță. Iar săptămâna trecută, cei doi au ajuns inclusiv în Italia, la invitația lui George Clooney și a soției sale, Amal.

Cine mai avea vreo îndoială că aceste două cupluri chiar sunt prietene și că soții Clooney nu au fost invitați la nunta regală doar pentru că 'dă bine' ar trebui să-și schimbe urgent părerea. Sigur, oricine e liber să-i invite pe Harry și Meghan la casa sa de vacanță. Nu înseamnă, însă, că ducii de Sussex vor și veni.

Tinerii însurăței au onorat însă imediat invitația, mai ales că Meghan avea nevoie să-și mute gândurile de la scandalul stârnit de declarațiile tatălui ei, care nu se mai opresc. În cel mai recent interviu acordat, Thomas Markle a spus că familia regală britanică e ca un 'cult', comparând-o inclusiv cu Biserica Scientologică.

Revenind la vizita prințului Harry și a lui Meghan în casa de vacanță a soților Clooney, la lacul Como, aceasta trebuia să fie una scurtă. Însă ducii s-au simțit atât de bine încât au rămas pentru trei nopți.

Vezi și Nu era suficient că tatăl a făcut-o de râs. Și unchiul lui Meghan Markle a ieșit la rampă și atacă familia regală

Citește și: