Prințul Harry se va căsători pe 19 mai cu Meghan Markle, dar a fost îndrăgostit de o actriţă mult mai cunoscută

Prințul Harry se va căsători pe 19 mai cu Meghan Markle, dar a fost îndrăgostit de o actriţă mult mai cunoscută

Toți ochii vor fi ațintiți pe 19 mai pe nunta anului, cea a prințului Harry și actrița americană Meghan Markle. Însă, puțină lume știe că în locul starului din „Suits', roșcovanul familiei regale ar fi putut să meargă în fața altarului, alături de alte actrițe mult mai cunoscute.

 

Scriitoarea Katie Nicholl face dezvăluiri uluitoare într-o carte despre viața mezinului familiei regale, intitulată „Harry: Life, Loss, and Love', ce a fost lansată astăzi, pe 20 martie. Aceasta susține că printul Harry a avut întotdeauna o slăbiciune pentru actrițe celebre.

Petrecărețul roșcovan a întâlnit-o la o petrecere în clubul Mahiki din Londra, pe frumoasa Scarlett Johansson, de care s-a îndrăgostit imediat. Acesta era topit după actrița din „Avengers', dar nu a  avut curaj să o invite în oraș. Însă, acesta a flirtat și cu o altă blondă celebră, frumoasa Cameron Diaz. Cei doi s-au întâlnit din întâmplare la o sală de fitness. „Au fost surprinși amândoi că s-au întâlnit și Cameron era entuziasmată că îl vede', spune Nicholl.

Cameron Diaz era fascinată de prințul Harry

Cameron îl plăcea foarte tare pe Harry și chiar i-a cerut numărul de telefon ca să îl sune să stabilească o întâlnire. Însă, prințul a crezut că glumește și că frumoasa actriță de la Hollywood nu ar ieși vreodată cu el. „Dar Harry a râs, crezând că Diaz glumește. Însă, ea nu glumea, chiar își dorea să iasă cu Harry și să cunoască mai bine, însă acest lucru nu s-a întâmplat', scrie Katie.

Prințul Harry se pare însă că a învățat ceva din acesta experiență, iar când a cunoscut-o pe Meghan Markle nu a mai făcut această greșeală și și-a făcut curaj și a invitat-o în oraș, vrând să fie convins că „nu-i va scăpa şi ea printre degete'. Între cei doi s-a înfiripat rapid o frumoasă poveste de iubire, iar ea l-a convins pe rășcovan să renunțe la burlăcie. Cei doi se vor căsători pe 19 mai, într-o ceremonie grandioasă, la castelul Windsor.

Citește și: