Prințul Harry renunță la burlăcie! A anunțat oficial logodna cu Meghan Merkel. El a uimit pe toată lumea cu povestea din spatele inelului de logodnă. E superb și e atât de special

 lucruri pe care nu mai are voie să le facă Meghan după ce se mărită cu Prințul Harry

E bucurie mare în Casa Regală britanică. Palatul Kensington  a anunțat oficial logodna prințului Harry cu frumoasa actriță americană Meghan Markle. Cei doi au apărut în fața presei în grădina Sunken a palatului, pe care o iubea regretata lui mamă. Ei au arătat jurnaliștilor inelul de logodnă,  care are o povestea uluitoare.

Harry (33 de ani)  și Meghan(36 de ani) au dezvăluit că s-au logodit la începutul acestei luni, iar nunta urmează să aibă loc în primăvara anului următor. Cei doi au apărut zâmbitori în fața presei și par îndrăgostiți lulea, însă ceea ce a impresionat pe toată lumea a fost povestea inelului de logodnă. Designul inelului de aur a fost realizat chiar de roșcovan și are două diamante ce i-au aparținut prințesei Diana.

Citește și: E unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi, dar e schimbat total. Tu îl recunoști?

 

Vor locui la palatul Kensington

Mezinul familiei regale a dezvăluit că a știut că ea este aleasa lui din momentul în care a cunoscut-o prima dată. „Din prima clipă în care am întâlnit-o, am știut că este aleasa mea”, a declarat Harry.

Nunta ar ptuea avea loc la Westminster Abbey, Catedrala St Paul sau la castelul Windsor. Cei doi voi locui la Nottingham Cottage, la palatul Kensington, ușă în ușă cu William, Kate, George și Charlotte.

Pentru a deveni soția prințului Harry, Meghan s-a retras din serialul care a făcut-o celebră și s-a mutat la Londra, unde și-a adus chiar și cei doi căței.

Citește și: