Cum prințul obișnuiește să poarte bijuterii, dar nu dintre cele scumpe, ci mai degrabă simbolice, toată lumea s-a întrebat ce simbolizează acesta. Iată că în sfârșit vine și răspunsul.

De această dată nu e vorba despre niciun simbol. E pur și simplu un inel pe care prințul îl poartă pentru a-și monitoriza somnu: durata și calitatea acestuia, de câte ori se trezește pe noapte și tot așa. Asta, pentrui că un somn care nu este de calitate sau e insuficient afectează întregul randament și starea de sănătate. 

De când face pereche cu Meghan Markle, acum și în mod oficial, ei devenind soț și soție în luna mai a acestui an, Harry a devenit foarte atent în ceea ce privește sănătatea sa, luând exemplu de la americancă. Are grijă ce mănâncă, are grijă să facă mișcare suficientă și, iată, e foarte atent și la calitatea și timpul pe care îl petrece dormind.

Din petrecărețul de altădată, tânărul rebel care nu se dădea în lături de la fumat și băut, ba care mai încerca și câte o țigară cu marijuana, Harry s-a transformat radical, curând urmând să devină și tată.

Foto: Twitter/Kensington Palace

Vezi și Adorabil! Gestul făcut de Meghan pentru prințul Harry a înmuiat pe toată lumea. Iar reacția lui Harry e de milioane

Citește și: