Prințul Harry nu a fost încântat de faptul că prințul WIlliam a cerut-o pe Kate Middleton în căsătorie. Iată de ce

Prințul Harry nu a fost încântat de faptul că prințul WIlliam a cerut-o pe Kate Middleton în căsătorie. Iată de ce

În ultima vreme s-a tot scris în presa britanică că s-ar fi produc o ruptură între prințul William și prințul Harry. Însă nu ar fi prima dată când s-a întâmplat acest lucru. La fel s-a întâmplat și în momentul în care fiul cel mare al prințului Charles a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton.  Și asta, pentru că decizia, l-a nemulțumit, la acel moment, pe prințul Harry.

 

Un biograf al familiei regale a dezvăluit pentru The Sun că prințul Harry nu a fost deloc încântat de faptul că prințul William a decis să se căsătorească cu Kate Middleton, ba din contră. Decizia lui l-a supărat foarte pe mezinul familiei regale, pentru că a simțit că își va pierde fratele.

Potrivit The Sun, în cartea lui Kati Nicholl, intitulată „Harry: Life, Loss and Love', autoarea scrie că cei doi frați s-au protejat unul pe celălalt mereu de la moartea mamei lor, regretata prințesă Diana, și au avut tot timpul o relație apropiată. Însă, deși avea o legătură foarte bună cu Kate și se înțelegeau foarte bine, Harry se temea că cei doi își vor construi o familie și el nu va mai avea loc în viața lor.

Însă, când s-a convins că lucrurile nu vor fi așa cum credea, s-a bucurat sincer pentru fericirea lor. „Asta înseamnă că voi avea și o soră, pe care mi-am dorit-o mereu. O știu pe Kate de ani întregi și mă  bucur că acum face parte din familia noastră', a declarat Harry, la scurt timp după căsătoria fratelui lui, potrivit biografei.

Cu toate acestea, Harry și William au devenit și mai uniți. După ce a cunoscut-o pe Meghan, Kate și William au fost printre primele persoane care au aflat că s-a îndrăgosit cu actrița americană. De asemenea, și William a părut îngrijorat de relația celor doi și de faptul că au decis să se căsătorească la mai puțin de un an de când s-au cunoscut. Ducele de Cambridge a fost de părere că fratele lui se grăbește.

Citește și: