Unde dai și unde crapă! Prințul Harry, atacat de capul unei familii de 23 de persoane

printul Harry atacat de tatal a 21 de copii

După ce prințul Harry a delarat, într-un interviu pentru revista Vogue, că își dorește ”doi copii, maximum”, pentru că îl preocupă resursele acestei planete, tot mai puține, un părinte, tatăl a 21 de copii, a simțit nevoia să reacționeze.

Noel Radford, care are cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, el având împreună cu soția sa, Sue, 21 de copii de toate vârstele, a declarat, într-o emisiune TV de mare audiență, că e alegerea prințului.

După părerea lui Noel, prințul ar trebui să aibă câți copii dorește. Iar dacă 2 e numărul magic, așa ar trebui să stea lucrurile.

Acesta a recunoscut că a avea o familie numeroasă nu e visul tuturor. A fost și în continuare este, însă, al lui și al soției sale.

Mesaj tranșant

Revenind la prinț și la explicația pe care acesta a dat-o, că nu va avea mai mult de doi copii pentru că e îngrijorat de soarta mediului înconjurător, că mai mulți oameni pe planetă înseamnă resurse mai puține, un impact crescut asupra mediului, și așa greu încercat, Noel Radford i-a transmis prințului un mesaj tranșant, dar rostit pe un ton politicos.

I-a spus că, dacă e așa de îngrijorat de mediul înconjurător, dacă vrea să salveze planeta, ar trebui să nu mai folosească avioane private. Apoi, i-a atras atenția că locuințele sale luxoase nu sunt deloc mici și că acestea trebuie luminate, încălzite și tot așa.

În final, prințul ajunge să consume mai multe resurse decât crede, așa că nu ar trebui să se bată cu pumnul în piept considerându-se un fel de salvator.

Citește și: