Prințul Harry a spus câți copii va avea și a explicat și de ce

printul harry a spus cati copii va avea

Prinţul Harry, duce de Sussex şi nepot al reginei Elisabeta II-a, a declarat că el şi soţia sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii.

Iar motivul este simplu: amândoi sunt îngrijoraţi de soarta mediului înconjurător. Mai mulți oameni pe planetă înseamnă resurse mai puține, un impact crescut asupra mediului, și așa greu încercat, se arată într-un articol publicat de ediţia britanică a revistei Vogue.

Ducele de Sussex a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate şi schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall într-un interviu acordat pentru numărul din septembrie al celebrei reviste de modă, la realizarea căruia a colaborat şi soţia lui, Meghan, în calitate de editor-invitat.

Prinţul Harry a dezvăluit că naşterea primului său copil, Archie, care a venit pe lume în luna mai, i-a dus „conexiunea şi dragostea faţă de natură la un nou nivel”.

În timp ce îşi preciza intenţia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost întrerupt de Jane Goodall, care l-a sfătuit să nu aibă totuşi „prea mulţi”.

„Doi, maximum!”, a răspuns prinţul britanic.

„Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi, aşa cum suntem noi toţi, şi evoluaţi, cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare”, a precizat el.

„Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla şi de a înţelege pagubele şi distrugerea pe care le provocăm?”, a întrebat retoric prinţul britanic.

Vezi și Prima ieșire pe covorul roșu pentru Meghan Markle și prințul Harry, de la nașterea lui Archie. Cei doi au întâlnit-o și pe Beyonce. Ce i-a spus aceasta ducesei

Citește și: