Nici măcar el nu mai respectă regulile? Prințul Harry, pe urmele lui Meghan Markle. A încălcat și el grosolan protocolul regal

printul Harry a incalcat protocolul

De când a ajuns în familia regală, Meghan Markle a încălcat în mod repetat protocolul regale, cu sau fără voie. Dacă în cazul ei ar putea fi scuzabil (dacă nu s-ar întâmpla atât de des), ea venind din America, 'tărâmul libertății', lucrurile stau cu totul diferit în cazul soțului ei, prințul Harry.

De sânge albastru, acesta a fost crescut în spiritul acestor reguli, cunoscându-le, cel puțin pe unele, încă dinainte de a merge. Prințul a fost întodeauna un nonconformist, dar în ultimii ani a devenit în sfârșit responsabil și a început să-și ia foarte în serios îndatoririle. Iar de când a devenit tată, a început să exceleze la acest capitol.

Tocmai de aceea nimeni nu poate înțelege cum de a avut, recent, o astfel de scăpare. Concret, deși știe că nu are voie să închidă portiera mașinii din care coboară, prințul a nesocotit această regulă.

Intenționat sau nu, prințul a închis singur portiera, după ce a coborât din mașină, deși exista personal care să se ocupe exact de așa ceva.

O astfel de tradiție există și este respectată încă de pe vremea când familia regală se deplasa cu caleașca. Prin urmare, e adânc înrădăcinată în mintea familiei.

Dacă cei mai mulți îl critică pe Harry, spunând că învață exact ce nu trebuie de la soția sa americancă, fanii săi spun că aceasta nu e decât o dovadă în plus că prințul se consideră un om de rând și că nu acceptă să facă altcineva pentru el ceea ce poate face singur.

Prințul Harry își permite să se poarte astfel din moment ce, cel mai probabil, nu va ajunge niciodată pe tron, fratele său, William, fiind destinat acestei poziții. Tocmai de aceea, atitudinea sa e mai relaxată când vine vroba de protocol.

Vezi și Meghan Markle o sfidează iar pe regină. A încălcat din nou pe protocolul regal. Face doar ce îi convine

Citește și: