Părinţii prinţului, Kate Middleton şi prinţul William, sunt mari iubitori de sport şi încearcă să le transmită această pasiune şi celor trei copii ai lor.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de Grand Slam de la Wimbledon, printre care cel dintre Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat în public împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong, cu care a vorbit despre pasiunea prinţului George pentru acest sport.

Ducesa ar fi spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer, cu care a şi avut ocazia de a juca tenis.

Ducii de Cambridge sunt foarte buni prieteni cu campionul mondial – situat în prezent pe locul al treilea în clasamentul masculin Association of Tennis Professionals (ATP) – şi cu soţia acestuia, Mirka.

În 2017, Kate i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson, de la Lawn Tennis Association, sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. Richardson a dezvăluit ulterior că ducesa a primit sfaturi în acest sens şi de la Judy Murray, antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra.

De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

Prinţul George este cel mai mare dintre copiii ducilor de Cambridge, iar, pe 22 iulie, va împlini 6 ani.

Vezi și Prințul George, pețitor? Cu cine s-a logodit o profesoară de la școala la care învață

Citește și:

Iată și câteva sfaturi pentru tine, despre cum alegi cea mai bună rachetă de tenis