Prințul George este ținta teroriștilior Statului Islamic. Alertă la curte!

prințul George

Prințul George este din nou țintă a teroriștilor Statului Islamic, la distanță de două luni de la un eveniment similar. O fotografie cu el circulă pe o rețea de socializare folosită de extremiști.

În mesajul distribuit pe Telegram, lângă fotografia cu fiul lui William și Kate, în vârstă de 4 ani, apare silueta unui terorist, membru al grupării Statul Islamic. Apare și următorul text care incită la ură și atacuri teroriste: ”Nici familia regală britanică nu va fi lăsată în pace!”.

Vestea e una care tulbură familia regală britanică, care trece prin momente fericite. În primăvara anului viitor va veni nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, iar la scurt timp după aceea ducesa de Cambridge, Kate Middleton, va aduce pe lume încă un copil, al treilea.

Incidentul are loc în contextul în care, în urmă cu două luni, prinţul era în pericol să fie răpit de membrii unei celule teroriste. Atunci, școala Battersea, unde prinţul învaţă, a fost spartă, fiind furate mai multe bunuri, dar şi furate și planurie de arhitectură a clădirii. Atunci, s-au făcut mai multe arestări.

Citește și: Micul prinț George îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și i-a trimis deja scrisoarea. El a cerut un singur lucru

Foto: Hepta

Loading...