Prințul Charles, vrăjit de frumusețea reginei Letizia a Spaniei. Nu a putut să-și ia ochii de la ea

Prințul Charles, vrăjit de frumusețea reginei Letizia a Spaniei. Nu a putut să-și ia ochii de la ea

Regina Letizia a Spaniei se află într-o vizită la Londra, unde s-a întâlnit cu prințul Charles. Cei doi au fost fotografiați miercuri la o galerie de artă National Gallery. Charles a părut vrăjit de frumusețea suveranei.

 

Regina Letizia (46 de ani) s-a lăsat așteptată 20 de minute la National Gallery, unde a întârziat din cauza traficului din Londra, dar și-a făcut o apariție spectaculoasă. Nu degeaba este considerată una dintre cele maiu frumoase regine din lume. Letizia atrage toate privirile de câte ori apare în public.

Așa s-a întâmplat și la Londra, unde s-a întâlnit cu prințul Charles (70 de ani) pentru a admira împreună o expoziție spaniolă  a artistului Joaquín Sorolla y Bastida, intitulată „Sorolla: Spanish Master of Light'. Până și prințul moștenitor al Marii Britanii a părut fermecat de frumusețea reginei și cu greu și-a luat privirea de la ea.

Letizia a strălucit într-o rochie verde cu flori mari bleumarin cu roșu, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei tot de culoare verde și o pereche de pantofi gri cu toc, fiind extrem de elegantă.  Deși e mama a doi copii, la 46 de ani, regina Spaniei afișează o siluetă de invidiat.

Citește și: