Prințul Charles are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit prințul Harry

Prințul Charles are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit prințul Harry

Prințul Charles are inima frântă. El nu-și  mai vede fiul lui cel mic, prințul Harry, care s-a mutat în Los Angeles, SUA, alături de Meghan Markle și fiul lor, Archie. Însă, moștenitorul britanic se simte înlocuit, după ce a aflat că fiul lui a legat o legătură foarte puternică cu  producătorul muzical și milionarul David Foster (70 de ani), cu care are o relație de tată-fiu .

 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Meghan, care este bună prietenă cu David și cu soția acestuia, cântăreața Katharine McPhee (36 de ani).

Cea care a dezvăluit această legătură dintre prinț și David este chiar artista, care susține că cei doi sunt ca tatăl cu fiul, iar producătorul este, de altfel, și cel care i-a ajutat pe ducii de Sussex să se mute în Canada.

El a aranjat ca Meghan și Harry să se mute în secret pe insula Vancouver.

„Soțul meu are o relație foarte, foarte frumoasă cu Harry. Sunt așa drăguți. PArcă sunt tată și fiu', a declarat McPhee într-un interviu pentru Acces Hollywood.

 

Declarația i-a frânt însă inima prințului Charles susține expertul regal Brittani Barger. „Charles își iubește foarte mult fiul. Cred că e un pic dureros pentru orice părinte să audă că fiul lui are o relație de părinte/copil cu alcineva înafară de părinții lui.  Charles a avut întotdeaunaun plan și un loc pentru Harry și soția lui în monarhie și plecarea lui l-a rănit', a mai spus expertul.

Citește și: