Degeaba neagă. Prințul Andrew a fost văzut în casa pedofilului Epstein într-o ipostază care nu-i face cinste

printul Andrew a fostr vazut in casa lui Epstein

Chiar dacă neagă orice comportament inadecvat și implicare în scandalul Epstein, ies la iveală amănunte care îl incriminează pe prințul Andrew, unul dintre fiii reginei Elisabeta a II-a.

Într-un schimb de mailuri dintre două persoane se arată că prințul a fost văzut la un moment dat în apartamentul din New York al investitorului în fonduri speculative Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare luna aceasta.

Nu doar că a fost văzut, dar prințul era masat la picioare de două rusoaice. Vorbea cu Epstein despre politică externă, dar, la un moment dat, a făcut o afirmație interesantă. „În Monaco, Albert munceşte 12 ore pe zi, dar la 9 seara, când iese în oraş, face ce vrea şi nimănui nu-i pasă. Dar dacă aş face eu, aş avea mari probleme'.

Totul se întâmpla în 2013. „Mi-am dat seama că cel care primea masajul din partea Irinei era Alteţa Sa prinţul Andrew, duce de York', se arată într-un mail trimis de agentul John Brockman, care și el se afla în casa lui Epstein.

Prinţul Andrew a negat în mod susţinut orice implicare în infracţiunile sexuale ale lui Epstein.

Palatul Buckingham a transmis duminică, într-un comunicat, că prinţul Andrew a fost „consternat' de recentele dezvăluiri în cazul lui Epstein. Nu a fost făcut vreun comentariu cu privire la e-mail, însă a fost reiterat comunicatul iniţial: „Orice sugestie cu privire la o conduită improprie faţă de minori este categoric falsă'.

Prinţul Andrew l-a cunoscut pe Epstein la finalul anilor 1990, cei doi fiind prezentaţi de Ghislaine Maxwell, fiica mogulului media Robert Maxwell.

Dacă Maxwell a negat că ar fi comis vreo infracţiune, în 2001, în casa ei din Londra a fost fotografiat prinţul Andrew la braţul Virginiei Giuffre, atunci în vârstă de 17 ani, cunoscută apoi ca Virginia Roberts, care a susţinut în proces că Epstein a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu ducele la Londra, New York şi pe insula privată a lui Epstein.

Palatul Buckingham a negat vehement că ar fi existat vreo legătură sexuală între prinţ şi Giuffre. „Acuzaţiile sunt false şi fără bază', a fost transmis într-un comunicat.

Amintim că prințul Andrew este divorțat de ani buni de Sarah Ferguson, cu care are două fete, prințesele Beatrice și Eugenie.

Vezi și Reacția prințului Andrew în scandalul afaceristului pedofil Jeffrey Epstein, care s-a sinucis. A făcut sau nu sex cu minore?

Citește și: