Cum se căsătoresc cei celebri și bogați, cu sau fără contract prenupțial? Cum au procedat Harry și Meghan, cum va face prințesa Eugenie?

printesa Eugenie nu va avea contract prenuptial

Dacă peste Ocean contractele prenupțiale sunt la modă în rândul celor cu ceva avere, nu la fel stau lucrurile în regatul britanic, indiferent cât de înstăriți sunt cei care își unesc destinele. În familia regală britanică nimeni, niciodată, nu a avut un astfel de contract, chiar dacă divorțuri au existat – vezi prințesa Diana și prințul Charles sau prințul Andrew și Sarah Ferguson.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, care urmează să se căsătorească în octombrie cu Jack Brooksbank, va urma acest exemplu. La fel ca prințul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în mai, ea nu va avea un astfel de contract.

De altfel, prințesei Eugenie nici nu-i trec prin cap astfel de gânduri. Într-un interviu recent, aceasta declara că este foarte prinsă cu pregătirile pentru nuntă, pentru că își dorește ca totul să iasă perfect. 'Totuși, când realizezi că vei fi pentru totdeauna cu persoana pe care o iubești, nimic altceva nu mai contează', mai spunea ea atunci, radiind de fericire.

Deși ar fi putut foarte bine să angajeze un profesionist care să-i organizeze nunta, prințesa Eugenie preferă să facă totul singură, împreună cu logodnicul ei, eventual și cu ajutorul mamei ei. Deja au fost trimise sute de invitații pentru nunta din 12 octombrie, printre nuntași aflându-se și George Clooney și soția lui, Amal Clooney, sau soții Beckham.

Foto: Hepta

Vezi și Fiica lui Robbie Williams, domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie

Citește și: