Prințesa Eugenie a dispărut de la propria nuntă. S-a ascuns și a plâns

printesa Eugenie a disparut de la propria nunta

Deși trebuia să fie cea mai fericită zi din viața sa, bucuria prințesei Eugenie, din ziua nunții sale, a fost umbrită de anunțul făcut de Harry și Meghan chiar la una dintre recepțiile de după ceremonia religioasă. Eugenie s-a simțit atât de umilită că cei doi au ales să facă anunțul la petrecerea dată în cinstea ei și a celui care îi devenise soț, Jack Brooksbank, încât, la un moment dat, nemaiputând suporta faptul că nu mai era în centrul atenției, a dispărut pur și simplu.

Potrivit unei surse prezente la recepție, Eugenie era extrem de supărată de momentul ales de Harry și Meghan pentru a anunța că așteaptă un copil. 'Eugenie a dispărut o vreme după ce Harry și Meghan au spus familiei regale veștile', a povestit sursa.

'Orice mireasă s-ar fi simțit jignită de una ca asta', a mai spus sursa.

Eugenie a părăsit sala unde avea loc recepția aproape în lacrimi. Iar în locul unde a mers să se reculeagă, cel mai probabil a plâns, a mai indicat martorul la această scenă.

Când a fost însă făcut anunțul că va mai veni un bebeluș regal, atât Eugenie, cât și soțul ei s-au arătat extrem de fericiți.

Confruntați cu acuzațiile că 'au stricat momentul tinerilor însurăței', o sursă de la palatul Kensington a transmis că în niciun caz Harry și Meghan nu și-au dorit așa ceva. De altfel, cel mai probabil, ducii de Sussex au ales să facă anunțul la nunta și Eugenie pentru a nu face vreo gafă în timpul turneului de 16 zile în Australia. Le-ar fi fost greu,oricum, să-și ascundă bucuria de a deveni pentru prima oară părinți.

Foto: Hepta

Vezi și Adorabil! Gestul făcut de Meghan pentru prințul Harry a înmuiat pe toată lumea. Iar reacția lui Harry e de milioane

Citește și: