Câtă lipsă de sensibilitate… Ce-a răspuns prințul Charles, întrebat fiind, cu ani în urmă, dacă o iubește pe prințesa Diana. Lady Di a fost traumatizată de răspuns

printesa Diana traumatizata

La ani dstanță de la moartea prințesei Diana continuă să iasă la iveală detalii neștiute despre mariajul acesteia cu prințul Charles. Un documentar controversat despre prințesa Diana, construit în jurul mai multor interviuri pe care aceasta le-a acordat înainte să moară, arată o nouă fațetă a vieții de cuplu a celor doi.

Când Charles și Diana și-au anunțat logodna, aveau la activ doar 12 întâlniri și se cunoșteau foarte puțin. Familiei prințului nu îi păsa însă. Acesta avea în sfârșit să se așeze la casa sa.

Într-un interviu acordat imediat după anunțarea logodnei, prințul Charles și prințesa Diana au fost întrebați de către reporter dacă sunt îndrăgostiți. Dacă Diana a răspuns imediat 'Bineînțeles', prințul Charles a dat un răspuns neașteptat: „Orice ar însemna asta'.

'M-a traumatizat complet'

Într-un interviu acordat înainte să moară, Lady Diana și-a amintit de răspunsul fostului ei soț, recunoscând că a rănit-o teribil.

„M-a dat peste cap atunci, m-am gândit: <>. M-a traumatizat complet', a declarat prințesa Diana.

Tot cu aceeași ocazie, Diana și-a amintit mai multe despre începuturile relației sale cu Charles, afirmând că acesta era foarte insistent. „Era ca o iritație, era peste tot. Mă urmărea peste tot ca un cățeluș'.

Vezi și Scrisoare emoționantă pe care prințesa Diana a primit-o de la prințul Philip: „Nici un bărbat normal la cap nu te-ar fi părăsit pentru Camilla'

Citește și: