Și-a prevestit moartea! Prințesa Diana știa că va fi asasinată. Știa și cum urma să fie ucisă

printesa Diana stia ca va fi asasinata

Când bunul prieten al prințesei Diana, designerul Gianni Versace, a fost asasinat, prințesa Diana a știut că așa ceva i se putea întâmpla și ei. Cumva, în sufletul ei, știa că așa avea să sfârșească.

Prințesa Diana se afla pe un iaht, pe Mediterana, cu iubitul ei, Dodi Fayed, când a primit vestea morții tragice a lui Versace. Designerul, care avea doar 50 de ani, fiind la apogeul carierei, a fost împușcat mortal de asasinul în serie Andrew Cunanan, lângă vila sa din Miami, în 1997.

A doua zi, dimineața, Diana era tot pe iaht, privea în zare îngândurată și l-a întrebat pe bodyguardul iubitului ei: 'Crezi că o să-mi facă asta și mie?'.

Lady Di a paricipat la funeralii, îmbrăcată bineînțeles într-o creație Versace. Fotografia cu ea, de la înmormântare, a apărut la vremea respectivă pe coperta Harpers Bazaar. Prințesa Diana se afla lângă Elton John, Sting, Karl Lagerfeld.

Nu a fost singura oară când Diana a exprimat astfel de gânduri. La un moment dat i-a spus bunului ei prieten, designerul Roberto Devorik, că va fi ucisă în urma unei conspirații: 'O să o facă când voi fi într-un avion mic, într-o mașină, când conduc, sau când mă voi afla într-un elicopter.

La șapte săptămâni de la asasinatul lui Versace, Diana și iubitul ei mureau într-un accident de mașină, în Paris. Lady Di avea doar 36 de ani.

Vezi și Câtă lipsă de sensibilitate… Ce-a răspuns prințul Charles, întrebat fiind, cu ani în urmă, dacă o iubește pe prințesa Diana. Lady Di a fost traumatizată de răspuns

Citește și: