Prințesa Charlotte, prima zi de școală. Fetița lui Kate Middleton și a prințului William e adorabilă în uniformă

Prințesa Charlotte, prima zi de școală. Fetița lui Kate Middleton și a prințului William e adorabilă în uniformă

Azi este o zi important pentru ducii de Cambridge: este prima zi de școală pentru prințesa Charlotte. Fetița lor I s-a alăturat prințului George și a început și ea cursurile școlii Thomas’s Battersea.

 

Ea a apărut îmbrăcată în uniforma școlii și este absolut adorabilă. Însoțită de fratele ei, dar și de Kate Middleton și prințul William, micuța a atras din nou toate privirile.

Familia Cambridge a fost întâmplinată de Helen Haslem, de directoarea școlii, iar prințul William i-a spus că Charlotte este foarte entuziasmată.

Charlotte pare să se ascunde după mama ei, în timp ce se joacă cu părul în timp ce părinții ei vorbesc cu directoarea. Ea va fi cunoscută de către profesori, dar și de către colegi drept Charlotte Cambridge, așa cum este și fratele ei cunoscut sub numele de George Cambridge. Așa s-a întâmplat și în cazul Prințului William și a Prințului Harry.

Pentru Charlotte, în vârstă de 4 ani,  va fi ceva cu totul nou, având în vedere până anul trecut a fost la grădiniță, respectiv la Willcocks Nursery. Micuța va studia de toate, de la limba franceză la balet și teatru. Ducii de Cambridge au precizat că vor ca toți cei trei copii ai lor să meargă la școală privată. Cursurile la școala Thomas’s Battersea costă 20.000 de lire pe an

Conform curriculumului școlii, prințesa  va învăța să ia decizii, să fie creativă, să rezolve probleme și să fie sigură pe ea și fericită’.

Și Kate Middleton a fost foarte emoționată la școală, având în vedere că a lipsit de la prima zi de școală a lui George, pentru că era însărcinată cu prințul Louis și suferea de grețuri severe. De altfel, ducesa de Cambridge a atras și ea admirația tuturor, fiind o apariție extrem de elegantă. SOția prințului William pare să devină pe zi ce trece mai frumoasă.

 

Citește și: