Primele imagini cu Gabriela Cristea, ținându-și fiica la piept. Anunțul făcut de Tavi Clonda

Primele imagini cu Gabriela Cristea,  ținându-și fiica la piept. Anunțul făcut de Tavi Clonda

Gabriela Cristea și artistul Tavi Clonda au devenit sâmbătă  părinții unei fetițe, pe nume Victoria, iar azi prezentatoarea TV a făcut publică prima imaginea cu ea după naștere, ținându-și fetița în brațe. 

 

Prezentatoarea TV și soțul ei trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor și sunt extrem de fericiți. Mai mult, Gabriela Cristea a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu ea, după ce a născut,  ținându-și fetița la piept. Imaginea a fost publicată și de Tavi, alături de mesajul „Sunt tare mândru de fetele mele…”.

Mai mult, artistul se pare că se află într-o agitație continuă. De la spital, acesta a fugit direct pe scenă, pentru a-și onora contractele. „Fetele s-au liniștit,tati la cântare! Onoram toate contractele”, a anunțat Tavi pe INstagram, dezvăluind astfel că a fost nevoit să-și lase fetele singure ca să se întoarcă la muncă.

Citește și: Mesajul emoționant făcut de Tavi Clonda, după ce el și Gabriela Cristea au devenit părinți. Iată ce semnificație are numele ales de cei doi pentru fiica lor

Victoria a venit pe lume sâmbătă

Prezentatoarea TV a născut sâmbătă, pe 23 septembrie, în jurul orei 14.00, o fetiță de nota 10, prin cezariană,  la o clinică privată din Capitală.

„Astăzi am trăit cel mai important moment din viața noastră. Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. (…) Soțul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre”,  a scris Gabi Cristea pe Facebook.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copil

Ce semnificație are numele Victoria

Numele de fata Victoria este de orgine latină și  înseamna victorie, victorios.

Numele Victor si varianta feminina a acestuia Victoria, apar în izvoarele din primele secole ale erei noastre cu mare frecvență alături de nume precum Victoris sau Victorius și pornesc de la verbul de origine latina vinco, vincere care inseamana „a invinge” de unde deriva și numele Vincentiu.

 

Victoria este chiar numele zeiței victoriene in timpul imperiului, unde Victoria Augusti era divinitatea protectoare a împăraților. Persoanele care poartă acest nume sunt sensibile și sincere. Firi empatice, tind să simtă aceleași emoții ca și cei din jur, chiar dacă persoanele cu care intră în contact disimuleaza foarte bine.

 

Citește și: