Primele imagini cu al treilea copil al lui Enrique Iglesias. Fanii s-au topit

Primele imagini cu al treilea copil al lui Enrique Iglesias. Fanii s-au topit

După ce fratele lui Enrique Iglesias a dezvăluit că artistul și soția lui au devenit deja părinți pentru a treia oară, Anna Kournikova și celebrul cântăreț au publicat primele imagini cu noul membru al familiei lor.

 

Fosta jucătoare de tenis și celebrul artist au devenit părinți pe 30 ianuarie. Cei doi au publicat imagini chiar din sala de nașteri, iar fanii s-au topit. Ei au încă o fetiță, după fundița din cap,  și par mai fericiți ca oricând. „Raza mea de soare 01.30.2020', au scris cei doi la imagini.

Anna și Enrique au ținut sarcina ascunsă. S-a aflat abia luna trecută că vor deveni din nou părinți, după ce fosta jucătoare de tenis a fost surprinsă pe un iaht alături de soțul ei, cu burtica de gravidă foarte proeminentă. Anna a născut în mare secret urmă cu două săptămâni, dar cei doi  au decis să publice abia acum primele imagini după ce fratele artistului, Julio Jose, i-a dat de gol, într-un interviu la radio. Acesta a dezvăluit că fratele lui și fosta jucătoare de tenis sunt foarte fericiți și că el este foarte mândru că este din nou unchi.

Julio Jose a mărturisit săptămâna trecută că proaspeții părinți deja și-au adus acasă cel de-al treilea copil.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias mai au doi copii, gemenii Lucy și Nicholas, iar cei doi postează adesea filmulețe foarte amuzante cu ei.

Citește și: