Primele fotografii de la nunta prințesei Beatrice, făcută în secret. Rochia de mireasă a fost împrumutată de la regină!

mirii-in-ziua-nuntii

Săptămâna trecută, toată lumea a fost luată prin surprindere de vestea că prințesa Beatrice s-a căsătorit în secret cu alesul ei, multimiliardarul Edoardo Mapelli Mozzi, în prezența părinților, a reginei și a prințului consort Philip.

Toată lumea a rămas însă cu curiozitatea: cum a fost rochia miresei? S-a ridicat la înălțimea unei toalete demnă de o prințesă? Iar cel care a răspuns acestei curiozități a fost chiar mirele, care a postat duminică, pe contul său de Instagram, trei fotografii de la nuntă.

După ce a fost amânată de trei ori, nunta a avut loc în cel mai mare secret, fără prea mulți invitați, așa cum cer măsurile în vigoare din Marea Britanie.

În instantaneele postate de multimiliardarul italian în vârstă de 37 de ani, tatăl unui băiețel dintr-un mariaj anterior, acesta poate fi văzut ținându-și de mână mireasa cu 6 ani mai mică, îmbrăcată într-o rochie albă vintage.

Prințesa Beatrice a purtat o rochie de tafta Peau De Soie, semnată de Norman Hartnell, și o diademă, ambele împrumutate de la regină.

14 prieteni le-au fost mirilor alături atunci când și-a spus 'da', iar la recepția care a urmat au participat mai puțin de 20 de persoane.

Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în mai, dar pandemia le-a dat planurile peste cap.

Citește și:

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Simonei Pătruleasa! Ingrid are deja 9 ani și e o domnișoară în devenire

Chef Florin Dumitrescu, selfie din cadă! 'Urmează poze cu buze țuguiate'