Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a anunțat că divorțează și și-a acuzat soțul de abuz și infidelitate

Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a anunțat că divorțează și și-a acuzat soțul de abuz și infidelitate

Gabi a publicat primul mesaj după ce partenera de viaţă, Claudia Pătrăşcanu, a anunţat despărţirea de craiul de Dorobanți și l-a acuzat de nfidelitate și abuz emotional și verbal. El își jignește din nou soția printr-un mesaj dur.

 

Gabi Bădălău își critică aspru soția pentru că a decis să facă publice probleme dintre ei și o numește „un om josnic'.

„Cel mai josnic este acel om care, în momentul în care se supără pe tine, neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ', a fost mesajul distribuit de Bădălău pe Instagram, potrivit Spynews.

Claudia Pătrăşcanu a anunțat săptămâna trecută printr-un mesaj cutremurător că divorțează de Bădălău, după ce a îndurat multe umilințe și infidelități.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsă de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută!! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu… Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soţul'… şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime!, scria solista pe Facebook.

Citește și: