Prima imagine cu Roxana Ionescu după ce a pierdut sarcina! Cum s-a pozat vedeta și ce mesaj a transmis

Prima imagine cu Roxana Ionescu după ce a pierdut sarcina! Cum s-a pozat vedeta și ce mesaj a transmis

Partenerul de viață al Roxanei Ionescu, Tinu Vidaicu, a făcut, săptămâna trecută, anunțul trist, că nu vor mai fi părinți. Vedeta, însărcinată în luna a șasea, a suferit  complicații și a pierdut sarcina. În ciuda suferinței prin care a trecut, frumoasa blondă rămâne pozitivă și a apărut cu zâmbetul pe buze.

 

După momentul dureros, vedeta a preferat să stea o perioadă departe de rețelele de socializare, iar duminică a postat prima imagine cu ea după tristul eveniment. Roxana, cunoscută drept „Mama natură', demonstrează că este o femeie extrem de puternică. Își dorea mult să devină mămică și deși a pierdut sarcină, ea a apărut cu zâmbetul pe buze și pare că-și revine încet, încet, după pierderea suferită. „Un altfel de viață bună', a scris Roxana la descrierea fotografiei în care apare alături de o prietenă. Imaginea a strâns, în scurt timp, aproape 4.000 de like-uri.

 

 

View this post on Instagram

 

A different kind of good life #randevu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

Tinu, viitorul soț al Roxanei, a anunțat săptămâna trecută printr-un Instastory pe Instagram, că acest lucru nu i-a speriat și vor mai încerca să-și îndeplinească visul de a deveni părinți

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu într-un Instastory pe Instagram.

 

Citește și: