Prima imagine cu fetița Laurei Cosoi. Cum arată chipul Ritei. Are niște ochi superbi!

Prima imagine cu fetița Laurei Cosoi. Cum arată chipul Ritei. Are niște ochi superbi!

De când a devenit mamă, Laura Cosoi și-a informat fanii constant despre cum s-a shimbat viața ei, postând pe blogul ei detalii despre noua ei postură de mămică, precum și alte aspecte legate de creșterea micuței, însă până acum a evitat să publice imagini cu chipul micuței.

 

Se pare că Laura a așteptat ca micuța Rita să fie botezată, înainte să-i arate chipul. Ea a pozat acum, la o săptămână de la botez, prima imagine cu fața fiicei ei și este adorabilă. Micuța seamănă perfect cu Laura și se pare că i-a moștenit ochii mari și albaștri.

„Azi Rita împlinește 3 luni! Suntem tare fericiți și împliniți. Îți mulțumim Rita că ești bună și răbdătoare cu noi!La mulți ani, pui de om! Mama și tata', a scris Laura pe blogul ei, la imaginea cu chipul fetiței sale.

 

Botez de poveste, într-un cadru tradițional

În urmă cu o săptămână,  Laura Cosoi a publicat și  imagini de la botezul fiicei ei, ce a avut loc în Maramureș.  Ceremonia a avut loc într-o biserică romano-catolică din Baia Sprie, locul în care s-a născut şi a copilărit Cosmin, soțul Laurei, iar petrecerea a fost una restrânsă și tradițională  la care au participat doar rude și prieteni apropiați. Botezul micuței Rita a fost organizat „pe bătătură, în Maramureș', la Casa Olarului, Baia Sprie, într-un decor de poveste. S-au servit preparate tradiționale românești, s-a făcut un foc de tabără, iar tortul Ritei a fost ornat cu cu fel de fel de animăluțe din pădure,

„Petrecerea a fost organizata in aer liber, intr-un cadru traditional, care ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Am observat si din experienta cu nunta traditionala pe care am facut-o la Bala – exista o frumusete a simplitatii vietii prin care sunt celebrate lucrurile care conteaza cu adevarat. Iar lucrul acesta il simte fiecare om in inima lui. De-asta ne-am simtit bine impreuna, asa ca am petrecut de la pranz si pana a doua zi', a scris Laura.

Citește și: