A devenit mamă pentru a patra oară luna trecută. Prima fotografie cu micuțul adus pe lume de o mamă surogat. E pur și simplu perfect!

prima fotografie cu mezinul lui Kim Kardashian

În urmă cu o lună, Kim Kardashian și rapperul Kanye West deveneau părinți pentru a patra oară, o mamă surogat născându-l pe Psalm. Cei doi au considerat că a venit momentul ca fanii să-l vadă, așa că au postat pe rețelele de socializare fotografii cu mezinul.

Fanii sunt de părere că Psalm, fotografiat dormind, cu mânuțele ridicate, seamănă perfect cu sora sa Chicago.

Până acum, Kim postase o fotografie cu Psalm, dar de foarte departe, în pătuț, acesta abia fiind vizibil. Practic, e prima poză în care fanii în sfârșit îi pot vedea chipul.

Kim și Kanye sunt deja părinți pentru North, de 5 ani, Saint, de trei ani, și Chicago, de un an. Doi dintre copiii lor au fost născuți de Kim, ceilalți doi de o mamă surogat.

Deși abia are o lună, numele mezinului a fost înregistrat ca marcă, iar mama sa urmează să-l folosească pentru tot felul de produse, de la extensii pentru păr până la produse de îngrijire a tenului sau cărucioare.

De fapt, numele tuturor copiilor cuplului sunt înregistrate ca branduri, familia fiind una care știe să facă bani din orice.

Vezi și O imagine cu bebelușul lui Kim Kardashian a stârnit îngrijorare printre fani. Cum l-a fotografiat vedeta

Citește și: