„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter cu anestezie locală, un dispozitiv, ca să pot să încep chimioterapia peste o săptămână. Am crezut că o să scap de chimioterapie pentru că am fost foarte bine operată foarte bine de domnul doctor Beuran, dar se pare că domnul doctor a găsit cinci ganglioni care deja formau metastaze în organism. Trebuie neapărat să fac şase luni de chimioterapie pentru prevenţie. O să am din două în două săptămâni, timp de trei zile chimioterapie. O să le fac în Franţa, pentru că este mai simplu.(…) O să fie ceva ușor, pentru că este o chimioterapie de prevenție. Eu sunt optimistă”, a dezvăluit artista la Antena Stars.

Citește și: Imagini unice cu cei trei băieți ai actorului Pierce Brosnan. Fiul cel mic îi seamănă leit: „Așa tata, așa fiu”

Rona Hartner va începe chimioterapia săptămâna viitoare

Celebra cântăreață a mărturisit că este foarte optimistă și încearcă să se gândească că nu are cancer, ci o simplă gripă.

„Am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus neplăcut pe care organismul meu nu l-a simpatizat și de care nu a ştiut să se apare. Acum iau toate tratamentele posibile să scap de această boală. Daca vrea Dumnezeu să-mi dea zile, îmi dă, dacă nu asta e. În orice caz, eu nu vreau să intru în panică sau să fac depresie. (…) Eu liniştesc toata familia, la mine toată familia e îngrijorată și multe persoane din România,  dar eu nu vreau să mă panichez până nu încep chimioterapie. Poate o suport foarte bine, poate își dau seama că celulele nu erau atât de agresive și trebuie să fac doar două luni de chimioterapie, nu se știe ce se poate întâmpla”, a mai spus artista.

Rona a dezvăluit că prima dată când a aflat cruntul diagnostic a fost foarte speriată, însă este o femeie puternică   și e decisă să lupte cu acestă boală nemiloasă.

„Când mi-am dat seama că am cancer ama vut un moment de  frică, dar am zis că am două variante, ori mi-e frică de moarte, ori merg înainte. Toți avem o frică de moarte incredibilă pentur că ne imaginăm cine știe ce chestie şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica, prima frică, totul este normal”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Rona și-a revăzut și fiica după o lună jumate cât a fost plecată din Franța. Actrița i-a dezvăluit fetiței ei, în vârstă de 11 ani, ce diagnostic a primit, însă ca și ea este foarte încrezătoare și optimistă.  Actrița a dezvăluit că săptămâna viitoare va face și alte analize și a mers chiar și la un preot cu har ca să se roage pentru ea.

Citește și: