Prima apariție publică a Gabrielei Cristea după ce a devenit mamă a doua oară. Cum arată acum îndrăgita vedetă

Prima apariție publică a Gabrielei Cristea după ce a devenit mamă a doua oară. Cum arată acum îndrăgita vedetă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda radiază de fericire de când au devenit din nou părinți. Acest lucru se vede și pe fețele lor. Cei doi au participat pentru prima dată la un eveniment monden de când familia lor s-a mărit.

 

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară pe 17 martie. De atunci, prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi' a evitat să mai apară în fața camerelor de filmat. Însă, ea și Tavi și-au făcut apariția la petrecerea Viva Party 2019, fiind primul eveniment la care au participat de când au devenit iar părinți. Fericirea se poate citi pe fețele lor, iar Gabriela arată foarte bine.

Doar kilogramele în plus o dau de gol pe vedetă că a devenit din nou mamă, în rest aranjată, machiată și îmbrăcată într-o rochie neagră, până la genunchi,  prezentatoarea TV  a devenit parcă și mai frumoasă. Pesemne,  îi priește rolul de mămică.

Gabriela Cristea și Tavi, prima ieșire după ce au devenit din nou părinți

„E prima noastră ieșiră fără cele două fetițe, după mult, mult timp', a declarat Tavi, cei doi precizând că și-au lăsat fetițele acasă cu bona lor și prietena lor, Paula.

Mai mult, Gabriela Cristea a mărturisit că a fost un calvar pentru ea să-și găsească o ținută, tocmai pentru că a rămas cu multe kilograme în plus după sarcină, după cum spune ea. „N-am avut timp să merg nici la coafor, iar când a venit vorba de rochie a fost un calvar. Pentru că având câteva kilograme în plus, nu prea mi-am găsit mare lucru cu ce să mă îmbrac', a mărturisit Gabriela.

Gabriela Cristea a mărturisit că nu va lipsi mult de pe micul ecran și are de gând să se întoarcă la TV din toamnă.

Citește și: