Prieteniile sunt puse la grea încercare, la ”Ferma vedetelor”

Prieteniile sunt puse la grea încercare, la ”Ferma vedetelor”

Săptămâna aceasta intrigile continuă la 'Ferma vedetelor' în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului.

 

Paul Ipate, Vasile Calofir, Denis Ștefan, Lili Sandu, Sorana Darclee, Maria Constantin și Elena Lasconi pun la cale noi strategii pentru a ajunge cât mai departe în competiție.
Iulia Vântur le-a dezvăluit fermierilor pe cine a lăsat Roxana fermierul săptămânii, dintre toți cei rămași în casă și au avut parte de o mare surpriză: doi iezi s-au născut în fermă, sub atenta supraveghere a fetelor.

La ediția din această seară, marți, concurenții îi vor sărbători pe toți cei care ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere în fermă cu delicii de care n-au mai avut parte de când au intrat la 'Ferma vedetelor'.
Fermierul săptămânii va putea alege un prim duelist dintre toți cei rămași, iar alegerea va fi una neașteptată, ce va debalansa echilibrul.

 

Augustin Viziru și Ionuț Iftimoaie sosesc în 'Ferma vedetelor'

Miercuri seară, telespectatorii vor vedea cum se împletesc strategiile, iar un duel de proporții va elimina încă un concurent puternic din competiție. Tot miercuri, doi invitați supriză își fac apariția în Ferma vedetelor. Augustin Viziru și Ionuț Iftimoaie sosesc în fermă cu experiența câștigată în primul sezon, amenințând tot ce au clădit fermierii ciprioți în ultimele luni.

Strategiile se complică, frustrările acumulate vor fi date pe față, iar sentimente precum nedreptatea, fățărnicia și abandonul se vor accentua. Cum vor face față cei 7 concurenți la noile provocări din 'Ferma vedetelor', rămane de văzut, începând cu ora 20:30, la Pro TV.

Credit foto: Pro TV