”Sub pretextul iubirii” este primul volum din seria Lucky, de Sandra Brown. De când se știe, Lucky Tyler a atras necazurile, dar și femeile ca un magnet. Totuși, noaptea în care a salvat o roșcată misterioasă dintr-un bar a fost una memorabilă și a pus capac tuturor problemelor pe care le-a avut până atunci. S-a luat la harță cu doi bătăuși pentru a-i lua apărarea. După ce a scăpat de ei și au petrecut împreună o noapte fierbinte, femeia a dispărut fără urmă. Lucky e disperat să o găsească. În plus, atunci când poliția începe să-l investigheze în legătură cu un incendiu suspect, are nevoie de ea pentru a-i confirma alibiul.

Spectacolul iubirii continuă cu eroi cuceritori în Cărțile romantice de februarie

Mărturie ”sub pretextul iubirii”

Prinsă între agonie și extaz, Devon Haines încearcă să-l uite pe necunoscutul cu care a petrecut clipe fierbinți. Atunci când acesta o găsește, vrea să-i refuze cererea de a-l ajuta, dar ochii albaștri ai lui Lucky o îndeamnă să-și schimbe gândul. Totuși, nu se poate decide ce să facă. Dacă va depune mărturie în favoarea lui, se va pune în pericol și va da pe față secrete personale, dacă nu, el va fi aproape sigur condamnat, iar familia lui va fi ruinată… Încolțit de vechi inamici, bărbatul știe că singura lui scăpare este să găsească adevăratul făptaș. Dar oare va reuși la timp?

Citește ”Sub pretextul iubirii” de Sandra Brown! Cartea apare vineri, 9 februarie doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește alte cărți de Sandra Brown: