Praz umplut cu pui

Praz umplut cu pui

Ce putem face bun dacă avem ca ingrediente principale câteva fire de praz și niște carne de pui? Cum ce? Praz umplut cu pui…cea mai cea rețetă!

Ingrediente:

  • 2 bucăți praz
  • 350 g carne tocată de pui
  • 200 ml borș
  • o lingură ulei
  • o ceapă
  • un ou
  • sare
  • piper
  • 1. Partea albă a prazului se taie în bucăți de 10 cm lungime care se pun 10 minute la fiert.
    2. Între timp, ceapa tăiată mărunt se călește în ulei până devine sticloasă și apoi se adaugă carnea tocată. Se pun sare și piper și se ia de pe foc, se lasă la răcit, apoi se adaugă oul bătut.
    3. Prazul se desface și fiecare tub de praz se umple cu o linguriță de amestec de carne.
    4. Se așază într-un vas pentru cuptor, se toarnă borșul și se bagă la cuptor 20 de minute. Se poate servi cu sos de smântână amestecat cu muștar și cartofi copți.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise