Ingrediente

  • 125 g făină
  • 125 g unt
  • un plic praf de copt
  • 150 ml suc de piersici
  • 2 ouă
  • 125 g zahăr
  • 6 piersici bine coapte
  • Pentru caramel

  • 150 g zahăr
  • 2 linguri apă
  • 1. Pentru caramel, zahărul și apa se pun pe foc. După ce s-a format caramelul se toarnă pe fundul unei tăvi de tartă.
    2. Se așază piersicile întregi sau tăiate pe jumătate. Se topește untul. Se amestecă untul topit cu zahărul cu ajutorul unui tel, se adaugă făina și praful de copt. Se amestecă și apoi se pun ouăle unul câte unul și, la final, sucul piersicilor.
    3. Se toarnă amestecul peste fructe și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate prin răsturnare.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise
    Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro