Prăjitură fără coacere cu brânză și cafea

Prăjitură fără coacere cu brânză și cafea

Vă era dor de o prăjitură fără coacere? Azi avem una cu brânză și cafea numai bună de servit lângă…o cafea!

Ingrediente:

Pentru bază:

  • 100 g biscuiți digestivi
  • 50 g unt
  • Pentru umplutură:

  • 250 g mascarpone
  • 4 linguri zahăr
  • 2 foi gelatină
  • 50 ml cafea foarte concentrată
  • cacao, pentru servit
  • 1. Se mărunțesc biscuiții și se topește untul, se amestecă apoi și se tapetează o formă cu pereți detașabili. Se dă la frigider pentru o oră.
    2. Gelatina se pune la înmuiat în apă rece și se amesteca cu cafeaua și se lasă un pic să se răcorească.
    3. Mascarpone se bate cu zahărul, se adaugă apoi cafeaua și se amestecă.
    4. Se toarnă crema peste blatul de la rece și se lasă la frigider patru ore. Se presară cu cacao, înainte de servire.

    Sursa foto:Shutterstock