Ingrediente pentru prăjitură cu unt de arahide:

● 125 g unt de arahide
● 55 g unt

● 150 g zahăr
● 185 g făină

● 190 ml lapte
● 2 ouă

● 50 g ciocolată rasă
● 2 lingurițe praf de copt
● un praf sare

Pentru glazură:

● 50 g ciocolată
● 50 ml frișcă lichidă

1. Se amestecă untul de arahide cu untul și zahărul. Se adaugă ouăle și se amestecă bine. Făina se amestecă cu
praful de copt și sarea.
2. Se adaugă făina alternativ cu laptele, se amestecă, se pune ciocolata rasă sau tăiată și se toarnă aluatul într-o formă de copt unsă. Se coace 30-35 de minute, după care se lasă la răcit.
3. Pentru servire, frișca se fierbe și se toarnă peste ciocolată, se amestecă și se toarnă peste prăjitura rece. Se trasează
modele cu dinții unei furculițe, apoi se taie și se servește.

Pentru masa de prânz am pregătit niște chifteluțe în sos și vă invit și pe voi la masă!