Prăjitură cu iaurt și portocale

prăjitură cu iaurt și portocale

Pentru această prăjitură cu iaurt și portocale ai nevoie de doar patru ingrediente. Nu-ți vine să crezi, nu-i așa? Se face extraordinar de ușor! 

Ingrediente pentru prăjitură cu iaurt și portocale:

● 500 g iaurt

● 4-5 portocale
● 20-22 pișcoturi

● 3 foi gelatină

1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
2. Portocalele se răzuie de coajă, care se păstrează, apoi se taie rondele.
3. Într-o tavă cu pereți detașabili, tapetată cu hârtie de copt, se pune un prim strat de pișcoturi. Iaurtul se amestecă bine cu gelatina și coaja de portocale și se toarnă peste pișcoturi într-un strat subțire.
4. Se pun felii de portocale peste iaurt și pe lângă pereții tăvii și apoi se continuă cu punerea alternativă a ingredientelor. Ultimul strat trebuie să fie de felii de portocală. Se lasă la frigider de pe o zi pe alta.